Co se do časopisu nevešlo...

články

15.01.2009 16:52

Kurz francouzské speciality - PRAKUL

Kurz: Žáby, šneci Náplň kurzu - recepty: 1/ Šneci po Burgundsku 2/ Šneci Café de Paris 3/ Žabí stehýnka 4/ Ledvinky po starofrancouzsku 5/ Grilovaný brzlík v parmezánové krustě s restovanými pravými hříbky 6/ Vařené zadělávané dršťky   Šneci po Burgundsku Suroviny: Šneci vaření 6ks, máslo...
15.01.2009 16:50

Zelí klatovských dragounů podle Václava Malovického

Potřebujeme asi 750 g libového vepřového, které nakrájíme na malé kostičky. Na sádle necháme zesklovatět 3 nakrájené cibule, přidáme pálivou papriku. Přidáme maso, osolíme, opepříme, přidáme 5 bobulí jalovce a ve vývaru skoro do měkka maso udusíme. Potom přidáme dvojnásobek – asi 1500 g nakrájeného...

gastroahotel © 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode